Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Piatok, 25. Máj 2012 00:15

uprava URL na ARTIO JoomSEF
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24397 príspevkov v 4753 tém- od 64464 užívateľov - Najnovší užívateľ: becks6

Piatok, 25. Máj 2012 00:15
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: uprava URL na ARTIO JoomSEF  (Prečítané 6506 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Jaroslav Bohanič
Newbie
*

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 13

« kedy: Sobota, 17. Marec 2007 19:45 »

Planujem na stránku www.DakujemPekne.sk nahodit ARTIO JoomSEF. Na localhoste to uz mam pripravene, odskusane. Pouzivam DatsoGallery a s tym ma ARTIO JoomSEF asi problem lebo mi URL neupravi do velmi jednoduhsich. Problem predpokladam ze bude v .htaccess . Ten mam upraveny v poriadku, standartne ako som to nasiel na tychto forach, lenze hladam nejake nastavenie, co bude do URL vlkadat cast TITLE ...

konkretnejsie by som tam chcel mat  hodnotu Itemid,  catid, a nakoniec to čo nasleduje v TITLE stránky po štandartnom www.DakujemPekne.sk
Zaznamenané

Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 667

« Odpoveď #1 kedy: Sobota, 17. Marec 2007 23:42 »

Artio JoomSEF potrebuje pre každý komponent, pre ktorý má fungovať SEF špeciálne - súbor, ktorý sa nachádza v sef_ext adresáry pod /components/com_sef.
Tento súbor potom určuje, ako má JoomSEF upraviť linky pre daný komponent. Pozri vzorový súbor, alebo jednotlivé predinštalované súbory.
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
Jaroslav Bohanič
Newbie
*

Príspevkov: 13

« Odpoveď #2 kedy: Pondelok, 19. Marec 2007 16:07 »

No tak som sa na to pozrel ... ale pravdu povediac som ten com_exaple.txt nepochopil. Vieš nie som až taký odborník.
Proste neviem ako tam napísať aby z tabuľky jos_datsogallery tvorilo URL v tvare cadit/id/imgtitle  Nemohol by mi niekto pomoct ako na to ? mozno by to stačilo pre to cadit odtial by som si možno už aj bol schopný poradiť. Ale začiatok neviem vôbec ako.  Embarrassed
Zaznamenané

Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: