Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Sobota, 04. Február 2012 16:48

Čo zmeniť na Joomla.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

23937 príspevkov v 4663 tém- od 64397 užívateľov - Najnovší užívateľ: HORUS

Sobota, 04. Február 2012 16:48
Strán: [1] 2 3
Tlačiť
Autor Téma: Čo zmeniť na Joomla.sk  (Prečítané 16893 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
tylik
Jr. Member
**

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 91

« kedy: Piatok, 02. Marec 2007 07:58 »

sem vkladajte svoje názori na to co vylepsit a co sa vam nepaci.

Podla mna forum je nepriehladne. A dobre by bolo aby kategorie boly vo zmysle , Moduly, Pluginy, Komponenty atd.

Dalej nechapem preco je v sekcii Rozsirenia su komponenty, moduly atd a potom je polozka

Joomla! rozšírenia

37 Adresárov
120 Súborov
Komponenty, moduly a pluginy roztriedené podľa funkčnosti.::::::::::::::.

Potom este nechapem preco ked som na indexe :a pozeram na najnovsie subory, tak tam je teraz posledne  1 Pixel Out Audio Player ale ked prejdem na rozsirenia tak tam uz je napr Mamblog...

« Posledná zmena: Piatok, 02. Marec 2007 12:08 od admin » Zaznamenané

Neberte život vážne, aj tak nikto z neho nevyviazne živý..
simonTN
Jr. Member
**

Príspevkov: 82

« Odpoveď #1 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 08:40 »

Celkom ma obtazuje, loginovanie, login nefunguje tak akoby mal, obcas sa mi stane (skoro stale), ze som prihlaseny cez forum, potom idem dajme tomu stahovat nejaky subor z extensions a on mi povie, ze sa musim prihlasit, pritom prihlaseny som, takze sa musim odhlasit a vtedy ma hodi naspat na forum, takze ten subor si musim najst odznova a prihlasit sa.. tak je to veru tak.. aspon u mna, neviem ako ostatni su na tom...

a este snad, mozno celkom potichu, asi by som zvolil trosku inu template, lebo ked mam otvorenu oficialnu aj slovensku, tak obcas neviem kde prave som, ... s ceskou taky problem nemam.. Smiley) ale to len tak na okraj... nezavazne...

pekny den
Zaznamenané

Oh donkey!! Ale snaživý...
luboss
Newbie
*

Príspevkov: 24

« Odpoveď #2 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 09:28 »

Ten login je problém aj u mna
Zaznamenané

Ján Dobiaš
Hero Member

Príspevkov: 559

« Odpoveď #3 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 09:32 »

2 tylik forum bolo upravene. co sa tyka tvojho navrhovaneho riesenia skus si odpovedat ako by si triedil extensions ktore ma mod com aj mambot? urcite bi si ho zadelil tak ako treba ze? co sa tyka indexu skus si precitat co je napisane nad modulom a to co si ktomu primiesal.
co sa tyka loginu memam problem
Zaznamenané

Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 667

« Odpoveď #4 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 09:41 »

Podla mna forum je nepriehladne. A dobre by bolo aby kategorie boly vo zmysle , Moduly, Pluginy, Komponenty atd.

tylik,

je to Tvôj názor. Môj je zase ten, že nová štruktúra fóra je oveľa prehľadnejšia.
Presne ako písal janko, ako by si triedil nejaký komponent, ktorý má aj modul, resp. plugin ?
Staré triedenie bolo presne o tom, že v jednotlivých fórumoch bol obrovský zmätok, miešali sa tam
otázky na komponent s nastavením safe_mode napr.

Verím, že časom pochopíš dôvody, prečo sme štruktúru upravili.  Wink
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

« Odpoveď #5 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 09:44 »

a este snad, mozno celkom potichu, asi by som zvolil trosku inu template, lebo ked mam otvorenu oficialnu aj slovensku, tak obcas neviem kde prave som, ... s ceskou taky problem nemam.. Smiley) ale to len tak na okraj... nezavazne...

Pracujeme na tom.  Wink
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
admin
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 1431

« Odpoveď #6 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 12:10 »

Potom este nechapem preco ked som na indexe :a pozeram na najnovsie subory, tak tam je teraz posledne  1 Pixel Out Audio Player ale ked prejdem na rozsirenia tak tam uz je napr Mamblog...

Staci si pozriet nadpis modulov.Jedno je posledny clanok,jedno posledny subor  Azn
Zaznamenané
admin
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 1431

« Odpoveď #7 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 12:15 »

Celkom ma obtazuje, loginovanie, login nefunguje tak akoby mal, obcas sa mi stane (skoro stale), ze som prihlaseny cez forum, potom idem dajme tomu stahovat nejaky subor z extensions a on mi povie, ze sa musim prihlasit, pritom prihlaseny som, takze sa musim odhlasit a vtedy ma hodi naspat na forum, takze ten subor si musim najst odznova a prihlasit sa.. tak je to veru tak.. aspon u mna, neviem ako ostatni su na tom...

No ja som niekedy prihlaseny bez problemov aj niekolko tyzdnov a problem nemam.
Myslim si,ze to bude sposobene tym,ze pri prihlasovani nezaskrtnes Zapamatat.v tom pripade je prihlasenie platne iba 30 minut.
To,ze ta v module ukazuje ako prihlaseneho,aj ked uz nie si,je chyba SMF Bridgu  Undecided
Inak je uplne jedno,ci sa prihlasujes na fore alebo v rozsireniach.Modul je ten isty.
Zaznamenané
jano
Sr. Member

Príspevkov: 491

« Odpoveď #8 kedy: Piatok, 02. Marec 2007 19:27 »

Ahojte,

môj názor je, že joomla.sk je dostatočne prehľadné ... a že administrátor a moderátori odvádzajú skvelú prácu.
Zaznamenané
pedu
Newbie
*

Príspevkov: 43

« Odpoveď #9 kedy: Štvrtok, 17. Január 2008 07:33 »

Aj ja ďakujem moderátorom, že to vedú,

ale mal by som zlepšováčik - keby bol medzi súbormi na stiahnutie aj nejaký AllInOne pack - povedzme Datsu galéria by sa tak celá stiahla na jeden šup a znížila by sa tak záťaž servera.
Zaznamenané
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

« Odpoveď #10 kedy: Pondelok, 21. Január 2008 23:43 »

To ako myslíš? Akože Joomla! s predinštalovanými komponentami ?
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
pedu
Newbie
*

« Odpoveď #11 kedy: Utorok, 22. Január 2008 05:14 »

Stačilo by zbaliť všetkých 8, či koľko časti, ktoré sa týkajú datso galery do jedného zipáku.

Isteže, aj Joomla s pár osvedčenými vychytávkami v jednom súbore by bodla  Wink. Ale tak vysoko nerúbem.
Zaznamenané
pedu
Newbie
*

« Odpoveď #12 kedy: Utorok, 22. Január 2008 05:19 »

A ešte jednu maličkosť by som rád zmenil. V IE joomla.sk šifruje. Mne to robila jedna šablóna a upravil som ju:

Kód:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html/; <?php echo _ISO?>">

P.S. - tú Datso galery som sťahoval asi pol hodinu, keby to bolo v jednom súbore, išlo by to za pár minút.
Zaznamenané
Miroslav Blaho
Full Member

Príspevkov: 135

« Odpoveď #13 kedy: Utorok, 22. Január 2008 07:11 »

A ešte jednu maličkosť by som rád zmenil. V IE joomla.sk šifruje. Mne to robila jedna šablóna a upravil som ju:

Kód:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html/; <?php echo _ISO?>">

P.S. - tú Datso galery som sťahoval asi pol hodinu, keby to bolo v jednom súbore, išlo by to za pár minút.

:)To je pravda chlapci, to pod tým "Šifruje" myslel na vašu diakritiku zobrazenú vIE...
Mám nastavenú automatickú detekciu a ukazuje mi, kódovanie - stredoeurópske jazyky(WINDOWS, ale vy používate asi UTF-8 nie? Cheesy
Zaznamenané

Winkly
Newbie
*

Príspevkov: 12

« Odpoveď #14 kedy: Piatok, 25. Apríl 2008 08:21 »

No už dlhší čas sledujem, že stránka akosi zaspala. Vyšli nové aktualizácie a tu o tom ani zmienka. Chodil som sem aby som mal prehľad o tom čo je nové v Joomle, ale teraz to musím hľadať na iných stránkach. Je to škoda.
Myslím si, že aj návštevnosť stránky asi klesla. Čo vy na to?Huh??
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3
Tlačiť
Prejsť na: