Milý Karol,
Tym chces povedat ze utekate domov?
utekát
e ? Asi Ťa musím opäť vyviesť z omylu, ale ja nie som členom tej "bandy, cenzurantov zas...ch" (oooops), ktorá vlastní túto doménu, stránku a fórum. Som len obyčajným, registrovaným členom tohto fóra. Takže ja nikam neutekám, som doma. Aj teraz.

S tým Homerun-on som si to evidentne nepochopil. Snažil som sa nájsť tému Tebe bližšiu. A to slovo, ktoré sa mi tam zapáčilo, je označené na hrubo, skús to ešte raz prečítať!
Tibor som rad ze pises k teme a prinasas nove nazory do diskusie. Len tak dalej a mozno sa niekde spolu dopracujeme.
Nuž, áno. Asi neprinášam nové názory do diskusie. Ale dovolil som si pozrieť
všetky Tvoje príspevky na tomto fóre (tohoto času 31!). A pomer je úžasný = 25 : 6. T.z. 6 príspevkov, ktoré sa týkajú nejakého riešenia problému , resp. rada čisto technická, ostatné sú Tvoje reakcie a... hmmm, dovol mi to necharakterizovať.
Neviem, kam to my dvaja dopracujeme.
V tomto príspevku si písal, že "
tesim sa na spolupracu s tebou!" a písal si
Vdaka za podnetne informacie. Tieto pripomienky beriem v uvahu a v dalsej verzii budu samozrejme opravene.
Ak najdes nejake dalsie veci ktore bysa mali opravit napis icjh prosim a hned ako ich nahlasis ich zacnem riesit.
10.1.2007 si zverejnil preklad pre verziu 1.0.12. Tie chyby sú aj v tejto verzii, žiadna zmena. Tak po tom aká spolupráca, aké "beriem v úvahu", aké "samozrejme" ?

A teraz k téme, ako ma rád vyzývaš, ba poučuješ.
S
týmto príspevkom si ma fakt prekvapil. Povedal som si, hmmm, Karol to konečne myslí vážne. Ale admin ešte nestihol ani Ti odpovedať a už si si neopustil Tvoje klasické : "OK. Nereagovanie hovori za vsetko." Som sa ukludnil. Si to Ty, žiadna zmena.
K Tvojej reakcii na admina. Tak to "dielo" (chránené autorským zákonom!) len útržkovito komentujem :
Moj nazor sa meneni, ale na rozdiel od vas viem prekonat nejake svoje predsudky.
Fakt ?

Jedina vasa sila je v tom ze mate domenu a ukradnuty desing s joomla.org - mimochodom ked videli tieto stranky boli s tym dost pobubery. nikto na svete si to, co sa deje tu netrufol. to len podporuje spomenute plagiatorstvo. nerespektujete autorske prava a to nie je dobre.
Tá šablóna je vraj naozaj vyrobená (len) pre Joomla.org, firmou Rocketheme.com . Neviem ako a prečo je aj na joomla.sk, ale tú otázku musíš položit adminom. (viď začiatok môjho príspevku = nie som admin). "
...mimochodom ked videli tieto stranky boli s tym dost pobubery..." - to akože kto ? Ty si písal s niekým na joomla.org, nech sa pobúria? hmmm. A že si to nikto na svete nedovolil ? Nuž, pozri sa napr. na
http://joom.ru/. Nápadne podobná šablóna.
Okrem prekladov tu neprinasate nic nove. Nemate vlastnu pracu a ani vlastny nazor. Cele je to len pozlatko bez skutocne zaujimave obsahu. Tento obsah viem dodat ja, ale zda sa ze onho nemate zaujem.
Tu fakt nikto nemá vlastný názor. A konkrétne aký obsah máš na mysli ?
Preklady mate nekoordinovane a nemate vytvorenu metodiku na clenstvo v tejto skupine. Je to len partia kamaratov - toto nie je komunita, mate v tom bordel. Alebo komunita je partia ludi co chodi spolu na pivo a ostatny nemaju sancu?
Na vedenie komunity treba mat urcite skusenosti a tie vam zatial evidentne chybaju. Zial nemate ani zaujem hladat tu spravnu cestu. Jedine co dokazete je opicenie sa po ostatnych co maju aspon trosku fantazie.
K tým prekladom by som sa moc nevyjadroval na Tvojom mieste. Koordinácia ? Viď pár riadkov hore (1.0.11->1.10.12 = "templejt", "niesú"). Tak kto v tom má bordel ?

Pivo? Dobrý nápad! Kedy?
Ako ste zaregistrovali, zacal som kampan na JoomlaDay na slovensku. Jedna sa o oficialnu akciu Joomla! ktora je podporovana z joomla.org.
Bolo by fayn ak by ste tam mali svoju prezentaciu - kto ste, co robite a co chcete dosiahnut. Pripadove studie by boli tiez fayn. Su aj ine temy ale neviem co vsetko zvladate.
Ak tato akcia nebude uspesna, poskodi to meno slovenskej komunity. Uspechom sa mysli ucast - pocet pod 10 ucastnikov sa da povadzovat za neuspech.
Tou oficiálnou podporou myslíš
toto ? A prečo by počet pod 10 účastníkov bol neúspech?
Spolupraca - ano nemate zaujem spolupracovat somnou pretoze mate pocit ze si vystacite sami. To ze ma nerespektujete vam len skodi, mimochodom v komunite je respekt dolezity.
Mne škodia cigarety.

Rešpekt v komunite? To akože by sme mali rešpektovať Teba? Hmmm, mne sa zdá, že komunita je skôr o úcte k druhémum, k jeho práci, postojom. Rešpektovať treba keď tak súdne rozhodnutia. Ale aj tam máš možnosť odvolania.
Dufam ze prekonate svoje neskutocne velke ego a trosku sa nad tym zamyslite.
Tiez je divne ze vobec neudrzujete kontakty s ceskou komunitou - ako som napisal vystacite si sami a nikoho nerespektujete aj ked ma silnejsiu poziciu.
Súhlasím. Treba sa zamyslieť. Treba, Karol, veľmi treba.
Viem, že veľmi rád poučuješ,
do konca aj core developer team, rád
programuješ (ten chlapík mal problém o 2 riadky vyššie, na konci mu síce chýbala }, ale to asi len zle nakopíroval!).
Na záver ? Ako píšeš v jednom
príspevku, je
wery important!, aby konečne začala tá spolupráca. Bez predsudkov, konštruktívna. Ale prečo si mysliš, že len jedna strana (joomla.sk) je tá zlá, nechápavá, neoficiálna ?
Posledná vec. Ak už si oficiálny Slovak Joomla! Translation Coordinator, bolo by dobré na vlastnej, oficiálnej stránke opraviť niektoré jazykové súbory.
"Discuss this article on the forums. (0 posts)", " home show latest posts rules help" , Forum Rules
* Edit this file to insert your rules joomlaroot/administrator/components/com_joomlaboard/language/english.php
* Rule 2
* Rule 3
* Rule 4
* ...
Tak teda, veľa štastia.
Tibor