Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 17:58

Kontrola skladu a atributy
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24397 príspevkov v 4753 tém- od 64464 užívateľov - Najnovší užívateľ: becks6

Štvrtok, 24. Máj 2012 17:58
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Kontrola skladu a atributy  (Prečítané 197 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
roman5555
Sr. Member

Príspevkov: 327

« kedy: Utorok, 13. December 2011 23:43 »

Zdravim vas. Chcem sa opytat ci je nieco na to alebo ako to urobit ked predavam topanky:
atributy mam velkost a farba . A chcel by som kontrolovat sklad kolko mam tovaru ale aby to bralo do uvahy aj tieto atributy . ze napriklad velkost 37 uz mam iba 2ks , velkost 40 uz nie je a odobne. dakujem
Zaznamenané
lostin
Hero Member

Príspevkov: 503

« Odpoveď #1 kedy: Streda, 14. December 2011 03:41 »

Musíš zapnúť v konfigurácii kontrolu skladu.
Potom si vytvoríš hlavný produkt,klikneš použiť,hore klikneš na "Pridať vlastnosť".Vytvoriš si vlastnosti(napr. veľkosť, farba)a vrátiš sa do tovaru kliknutím na jeho naázov nad vlastnosťami.
Hore sa ti teraz zobrazí nová ikona "Nový tovar". Kliknutím na ňu sa vytvorí pod-tovar,pri ktorom môžeš okrem iného nastavovať vlastnosti (veľkosť,farba) na záložke stav tovaru,má vlastné SKU,sklad..atď. Jediný rozdiel oproti "normálnemu" tovaru je,že pod-tovar sa zobrazuje len vo výbere na stránke nadradeného tovaru.Ako sa má zobraziť nastavíš na záložke Zobraziť voľby nadradeného tovaru.Čo v podradenom tovare nevyplníš,prebere sa z nadradeného,takže stačí vyplniť SKU,vlastnosti a sklad.

Ajkeď to na prvý pohľad vyzerá zložito,je to relatívne intuitívne a s trochou praxe a klonovaním dokážeš urobiť za pár minút veľa variantov produktu.

Zvážil by som ale,či sa teraz do toho púšťať,nakoľko vo VM2 to bude riešené úplne inak(zrejme cez plugin v custom fileds,ale zatiaľ ťažko povedať,nakoľko v každom builde sa to mení) a či migrácia pokryje aj prenos vlastností a podproduktov je vo hviezdach.Ja som to zatiaľ neskúšal,ale videl som niekoľko príspevkov,kde sa ľudia sťažovali,že vlastnosti neprenieslo a namiesto toho vytvorilo viacej kópii jedného produktu.
Zaznamenané
roman5555
Sr. Member

Príspevkov: 327

« Odpoveď #2 kedy: Streda, 14. December 2011 14:02 »

dakujem ti za super navod.

chcem sa spytat co sa ma vypisovat v zatvorkach ?
vid :
Kód:
http://www.stelle.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=59&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=20&lang=sk

a ako to urobit ked chcem zakomponovat do toho este aj farbu ?
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: