Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 15:02

Modul na subdomene, databaza na domene
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24397 príspevkov v 4753 tém- od 64464 užívateľov - Najnovší užívateľ: becks6

Štvrtok, 24. Máj 2012 15:02
Joomla! Slovakia fórumJoomla!AdministráciaModul na subdomene, databaza na domene
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Modul na subdomene, databaza na domene  (Prečítané 531 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pepe9
Jr. Member
**

Príspevkov: 63

« kedy: Sobota, 16. Júl 2011 13:47 »

Ahoj

Potreboval by som poradit s vyberom a nastavenim modulov
Mam vytvorenu subdomenu, kde chcem mat 2 moduly - najcitanejsie clanky, a najnovsie clanky.
Problem je v tom, ze chcem, aby sa pozeral do databazy nie svojej subdomeny, ale zakladnej domeny. Je to nejak riesitelne? Dakujem.
Zaznamenané
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 4059

« Odpoveď #1 kedy: Sobota, 16. Júl 2011 19:42 »

K comu to má byť dobré ?

Napadla ma este jedna vec. Pomocou mod_rewrite sa da spravit hlavna joomla aj tak ze niektoré polozky budu ako sub domena ale stale to bude jedna joomla.
PS: je to moc komplikovane ale ide to .
Zaznamenané
pepe9
Jr. Member
**

« Odpoveď #2 kedy: Sobota, 16. Júl 2011 19:56 »

Tak skusim... Este som sa v mod_rewrite nehrabal, ale sak treba skusit. Ale vidim to tak, ze na 100% tu este budem zobronit o pomoc  Smiley. Dik
Zaznamenané
pepe9
Jr. Member
**

« Odpoveď #3 kedy: Sobota, 06. August 2011 17:01 »

Hmmm, tak inak  Smiley

v podstate mam 2 problemy ohladom modulov

1. Na subdomene chcem mat modul s najcitanejsimi clankami, ktore su ale na domene. Ide o to, ze webu s clankami (domena), robim subdomenu so shopom. A v tomto shope chcem aby bol na boku modul s najcitanejsimi clankami.

2. Presne toto iste potrebujem vyriesit na obycajnom sprostom html. Mam klasicke html (mimo joomly) a chcem, aby sa v nom nejakym sposobom zobrazovali najcitanejsie clanky z webu.

Uloha pre majstra  Smiley. Miso, rovno uz dakujem za odpoved Tebe, bo aj tak mi tu nikto iny neodpisuje  Smiley.

Peter
Zaznamenané
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 4059

« Odpoveď #4 kedy: Nedeľa, 07. August 2011 09:21 »

No asi ta sklamem.

Citácia

1. Na subdomene chcem mat modul s najcitanejsimi clankami, ktore su ale na domene. Ide o to, ze webu s clankami (domena), robim subdomenu so shopom. A v tomto shope chcem aby bol na boku modul s najcitanejsimi clankami.

tu budeš musieť spraviť modul s ktorým externe sa dostaneš do DB domeny. Pravdepodobne budeš musieť aj tuto DB vo veľkej miere nacitať. problém by som troska videl s cestami a url linkami na doménu. Ak máš pustený prepis linkov (SEF) tak budeš musieť na subdomene upravovať aj linky ktoré budeš čítať z DB

Citácia
2. Presne toto iste potrebujem vyriesit na obycajnom sprostom html. Mam klasicke html (mimo joomly) a chcem, aby sa v nom nejakym sposobom zobrazovali najcitanejsie clanky z webu.

nato zabudni Smiley HTML je statické a nacitanie DB bez php je nemožne. Vytvor si skript v php na nacitanie DB a potom si to hod do stránky
Zaznamenané
pepe9
Jr. Member
**

« Odpoveď #5 kedy: Štvrtok, 18. August 2011 16:56 »

ja nestastny zemepan.

Dik
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: