Dobrý deň prajem,
Nerád zakladám nové témy nakoľko sám poznám, že fórum sa potom zbytočne zaplňuje, avšak pri vyhľadávaní som danú tému vhodnú k môjmu problému nenašiel.
K jadru veci. Používam inzerciu MARKETPLACE, ktorá sa mi zdala byť najednoduchšia na to spektrum použitia, ktoré potrebujem. Jediný problém čo som zaznamenal a ma dosť trápi je posunutý text (pretekanie textu,,, neviem to presne pomenovať preto prikladám radšej názorný screen)

Ako vidieť na obrázku tak v samotnej inzercií je prvý vrchný panel ako keby s piatimi stĺpacami zo stanovenou šírkou, ktorý obsahuje hodnoty - "Pridaj, Zobrazenia, Cena, Typ, Dátum". Pod tým už začínajú samotné inzeráty a tu už nastáva zádrhel v zobrazení. Ako si môžte všimnúť tak názov a popis inzerátu spadajú do stĺpca "Pridaj" avšak už ďalšie hodnoty ako keby neboli vo fixných stĺpcoch, ale ""pretekajú"" pod iné hodnoty

(pre lepšie zobrazenie som prikreslil imaginárne ohraničenie stĺpcov, ktoré ale v reálnom zobrazení nieje).
Preto by som sa Vás rád spýtal, zda sa niekomu vyskytol takýto alebo podobný problém a ako ho riešil, alebo či niekto nevie poradiť kde by mohla byť chyba chyba, lebo ja už som z toho jeleň

.
Vopred ďakujem za odpovede Joomlaci

PS : Ospravedlňujem sa adminom za nesprávne adresovanie do témy, nejako som zle preklikol. Mea culpa, mea maxima culpa