Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Sobota, 04. Február 2012 16:53

Chyba v marketplace - posunutý text
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

23937 príspevkov v 4663 tém- od 64397 užívateľov - Najnovší užívateľ: HORUS

Sobota, 04. Február 2012 16:53
Joomla! Slovakia fórumJoomla!Joomla! 1.5 RCChyba v marketplace - posunutý text
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Chyba v marketplace - posunutý text  (Prečítané 1991 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
snack
Newbie
*

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 2

De se ipso modifice, de aliis honorifice.

« kedy: Štvrtok, 09. September 2010 15:24 »

Dobrý deň prajem,

Nerád zakladám nové témy nakoľko sám poznám, že fórum sa potom zbytočne zaplňuje, avšak pri vyhľadávaní som danú tému vhodnú k môjmu problému nenašiel.

K jadru veci. Používam inzerciu MARKETPLACE, ktorá sa mi zdala byť najednoduchšia na to spektrum použitia, ktoré potrebujem. Jediný problém čo som zaznamenal a ma dosť trápi je posunutý text (pretekanie textu,,, neviem to presne pomenovať preto prikladám radšej názorný screen)

Ako vidieť na obrázku tak v samotnej inzercií je prvý vrchný panel ako keby s piatimi stĺpacami zo stanovenou šírkou, ktorý obsahuje hodnoty - "Pridaj, Zobrazenia, Cena, Typ, Dátum". Pod tým už začínajú samotné inzeráty a tu už nastáva zádrhel v zobrazení. Ako si môžte všimnúť tak názov a popis inzerátu spadajú do stĺpca "Pridaj" avšak už ďalšie hodnoty ako keby neboli vo fixných stĺpcoch, ale ""pretekajú"" pod iné hodnoty Undecided  (pre lepšie zobrazenie som prikreslil imaginárne ohraničenie stĺpcov, ktoré ale v reálnom zobrazení nieje).

Preto by som sa Vás rád spýtal, zda sa niekomu vyskytol takýto alebo podobný problém a ako ho riešil, alebo či niekto nevie poradiť kde by mohla byť chyba chyba, lebo ja už som z toho jeleň buck2 .

Vopred ďakujem za odpovede Joomlaci Roll Eyes

PS : Ospravedlňujem sa adminom za nesprávne adresovanie do témy, nejako som zle preklikol. Mea culpa, mea maxima culpa  Embarrassed
« Posledná zmena: Štvrtok, 09. September 2010 15:28 od snack » Zaznamenané
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 4039

« Odpoveď #1 kedy: Štvrtok, 09. September 2010 18:44 »

Predpokladám, že to vypisuje do table. Musis to cele naštýlovať v css.
Zaznamenané
snack
Newbie
*

Príspevkov: 2

De se ipso modifice, de aliis honorifice.

« Odpoveď #2 kedy: Štvrtok, 09. September 2010 19:08 »

Ďakujem za tip, budem musieť niečo pošpekulovať a ak sa to vydarí môžem pridať potom aj opravené CSS pre ďalších kto by narazil na podobný oriešok =)
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: