Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 12:48

Vyhladavanie a anketa
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24397 príspevkov v 4753 tém- od 64464 užívateľov - Najnovší užívateľ: becks6

Štvrtok, 24. Máj 2012 12:48
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Vyhladavanie a anketa  (Prečítané 706 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
quark
Newbie
*

Príspevkov: 16

« kedy: Streda, 16. Jún 2010 12:53 »

Caute, ospravedlnujem sa ak som zvolil nevhodnu temu ale neviem kam by som to mal zaradit.
Problem mam s 2 komponentami a to vyhladavanie a anketa (zatial som si to vsimol iba u tychto). Cela stranka ide v poriadku - mam stranku s hlavickou, patou a 3 stlpcami. Ked klikam po jednotlivych polozkach v menu tak sa mi sablona zachovava. Problem nastava ak chcem nieco dat vyhladat alebo zobrazit vysledky ankety. V podstate sa mi vobec nezobrazi lavy a pravy stlpec. Samozrejme mi tieto stlpce renderuje len ked sa v nich daky modul ma nachadzat. Lenze priradenie modulov som si vsimol je len na jednotlive polozky v menu ale vysledky hladania alebo zobrazenie vysledkov ankety nie su polozky v menu. Asi aj preto mi nezobrazuje lavy a pravy stlpec.
Viete mi poradit ako zabezpecit aby mi ostal lavy aj pravy stlpec tak ako je tomu pri hlavnej stranke a v strede boli vysledky ci uz vyhladavania alebo ankety?
Este som si vsimol ze vyhladavanie to robi dobre pokial mam Search Engine Friendly URLs vypnute ale to samozrejme chcem mat zapnute.
A vsimol som si tiez ze to robi ked nemam modul priradeny ku vsetkych strankam. Ja vsak nechcem aby sa niektore moduly zobrazovali na konkretnych strankach ale zase chcem aby pri vysledku vyhladavania a ankety sa zobrazovali. Funguje to jedine ak dam priradit modul na vsetky stranky. Ako to spravit tak aby som mal modul priradeny len na konkretne stranky a zaroven poviem ze aj pre vyhladavanie sa to bude zobrazovat.
Neviem si vobec radi. Prosim poradte.
Dakujem velmi pekne.
« Posledná zmena: Streda, 16. Jún 2010 13:09 od quark » Zaznamenané
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 4059

« Odpoveď #1 kedy: Piatok, 18. Jún 2010 11:32 »

Aká verzia Joomly ?
Zaznamenané
quark