Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 12:37

0.Článok: Obrovský krok pre komunitu Joomla! - Uvoľnenie Joomla! 1.5 Beta
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24397 príspevkov v 4753 tém- od 64464 užívateľov - Najnovší užívateľ: becks6

Štvrtok, 24. Máj 2012 12:37
Joomla! Slovakia fórumJoomla! SlovakiaJoomla! SlovakiaČlánky0.Článok: Obrovský krok pre komunitu Joomla! - Uvoľnenie Joomla! 1.5 Beta
Strán: [1] 2
Tlačiť
Autor Téma: 0.Článok: Obrovský krok pre komunitu Joomla! - Uvoľnenie Joomla! 1.5 Beta  (Prečítané 13718 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
_
Newbie
*

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 41

« kedy: Piatok, 01. December 2006 09:58 »

Na to, ze ten clanok je v oroginale mesiac stary celkom dobre Wink
Zaznamenané
Ján Dobiaš
Hero Member

Príspevkov: 559

« Odpoveď #1 kedy: Piatok, 01. December 2006 10:08 »

2funny radsej neskoro ako vobec ten co nevie cudzi jazyk je mu jedno ci sa to dozvie teraz alebo o mesiac skor  Cool
freza
Zaznamenané

maaaaartin?
Sr. Member

Príspevkov: 260

maaaaartin?

« Odpoveď #2 kedy: Piatok, 01. December 2006 12:04 »

Huh? Vzhľadom k tomu že mám aj iné povinnosti a nejaký čas som tu nebol/i je asi alebo by aspoň malo byť pochopiteľné že sa nedá stihnúť všetko za jeden deň. ...
Zaznamenané

me very very n00b O_o ...me koordinátor zemegule ...maaaaartin?
Roman Martiš
Full Member

Príspevkov: 123

« Odpoveď #3 kedy: Piatok, 01. December 2006 23:25 »

Citácia
Na to, ze ten clanok je v oroginale mesiac stary celkom dobre

Mam najradsej ludi, co sa za 10 mesiacov od svojej registracie, angazuje 7 prispevkami a z toho je jeden tento...  uglystupid2 idiot2
Skus tu obcas nieco napisat, poradit...a az potom ironizuj

Zaznamenané

CPU: AMD Opteron144 (@2800MHz/1.470V), AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D,
RAM: 2x512MB DDR400 Corsair (2-3-3-6) 2.7V, Graphic: Asus Extreme N6600GT 128MB DDR3, PCI-E (500/1000),
CASE: Chieftec 410W DX-01SL-D-U-silver, DVDROM/CDRW: TEAC DW-552G
HDD: Hitachi(IBM)160GB T7K250-SATA2 NCQ 720
Peter Kocak
Newbie
*

Príspevkov: 42

« Odpoveď #4 kedy: Sobota, 02. December 2006 18:53 »

Na to, ze ten clanok je v oroginale mesiac stary celkom dobre

Mne tu ludia na fore vzdy velmi ochotne pomohli. Nechapem ako mozes nieco take napisat. Tu sa ludia neurazaju, tu si navzajom pomahaju.
« Posledná zmena: Sobota, 02. December 2006 19:42 od admin » Zaznamenané

_
Newbie
*

« Odpoveď #5 kedy: Streda, 06. December 2006 10:32 »

Mam najradsej ludi, co sa za 10 mesiacov od svojej registracie, angazuje 7 prispevkami a z toho je jeden tento...  uglystupid2 idiot2
Skus tu obcas nieco napisat, poradit...a az potom ironizuj
nebolo o com pisat na tomto fore a nemam cas stale smejdit a hladat na co mam odpovedat  angel neboj ja produkujem dostatok materialu pre joomla, ale ako bolo napisane navzajom si tu pomahate Wink

nikoho neosocujem len sa zamyslam nad typ preco sa na to rovno auto nevyflakol a neprisiel s niecom novym alebo suhrnym spravodajstvom - to by bolo tematicky spravne. ale ja niesom na to aby som niekoho napravoval ... mal som len poznamku k clanku a to zatial nie je trestne ... alebo .... sloboda slova zanika?  knuppel2
Zaznamenané
akinom
Sr. Member

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 496

« Odpoveď #6 kedy: Streda, 06. December 2006 13:17 »

nikoho neosocujem len sa zamyslam nad typ preco sa na to rovno auto nevyflakol a neprisiel s niecom novym alebo suhrnym spravodajstvom - to by bolo tematicky spravne. ale ja niesom na to aby som niekoho napravoval ... mal som len poznamku k clanku a to zatial nie je trestne ... alebo .... sloboda slova zanika?  knuppel2

Milý Karol,
nedá mi nereagovať....
Sloboda slova nezanika, ale asi som z ineho sveta a vyssie uvedené tvoje vyroky nechapem. Nechapem uz len z toho dovodu, ze nejaky cas spolu komunikujeme a podla niektorych tvojich vyjadreni by som ocakavala iny pristup.

My dvaja sme sa spoznali v case, kedy joomla.sk naozaj stagnovala. Potrebovala som pomoc a verila som joomle. Nerozumela som istym veciam, preco komunita niekde funguje, niekde (na SR) je to mierne iné...  Undecided
Vlastne v tom case sa zrodil aj moj prispevok na pc.poradna.net kde si sa ozval...

Vtedy som dostala pomoc od teba, zaco este raz dakujem....

Cas plynul a rozhodla som sa prichadzat na toto forum, aby som pomohla, aby som odovzdala doterajsie skusenosti s Joomla, aby som zistila a dokazala, ze aj "Slovak" vie vytvorit spravnu komunitu.  A preto po tvojich vyrokoch na pc.poradna.net :
Citácia
komunita je fayn vec ale treba na to ludi.............Komunita sa tvori tazko a to hlavne vtedy, ak si vsetci myslia ze si navzajom konkuruju. Ja som bol pri zrode ceskej komunity a tam zaciatky boli tiez tazke. Teraz to tam bezi a jetam skutocna komunita. Je to ale len koli tomu ze je tam zopar obetavcom ktory dokazu poradit na fore a hlavne dokazu produkovat clanky.

ma dost zarazila tvoja reakcia:
Citácia
nebolo o com pisat na tomto fore a nemam cas stale smejdit a hladat na co mam odpovedat

Ver mi, casu mam este menej, ako 24h/den a predpokladam, ze ani ostatní, ktorí sem chodia podelit sa so svojimi skusenostami nesedia necinne doma....a predsa hladaju a nachadzaju otazky, kde mozu pomoct!

V konecnom dosledku naozaj neroumiem jednej podstatnej veci.
Rozhodol si sa vytvorit dalsi portal, kde je mozne ziskat rady k Joomla! Myslim ze je to dobre, mas vlastny priestor, ziadny admin ti do toho nekeca, kralujes si tam sam a usemrnujes dianie na svojom webe ako ty chces. Je to o slobode a volnosti. Mozes tam davat aktualne a velmi cerstve informacie (a nie po mesiaci, ako si to tu vytkol adminovi....) ....
Zatial je to vsetko ok.
Ale nechapem jednu vec:
Preco citis potrebu rýpať do ludi okolo joomla? Do ludi, ktorí sa snazia co najlepsie, ako vedia, len mozno to nie je podla tvojcih predstav?
Naco je dobre pisat nekoštruktivne prispevky len preto, aby si vyjadril svoju nespokojnost? Ako tu na tomto fore, alebo na fore joomlaportal.sk?
Ved mas svoju webstranku, zveladuj ju, rob ju tak, ako myslis, ze ma joomla-poradenstvo vyzerat, a ver mi, ak to bude dobre, ludia tam budu prichadzat. Najdu si ta.

Ale ak niekde prides, a zanechas za sebou len kritiku,.....komu sa to bude pacit?
Tebe by sa to pacilo?

Tento prispevok ti pisem v dobrej viere! Rada by som len poukazala na iste skutocnosti, nad ktorymi by bolo dobre porozmyslat...

Pisem aj preto, lebo od mojho prispevku na pc.poradna.net sa tu na joomla.sk vela zmenilo. Admin sa nasiel  Wink, viditelne to tu obhospodaruje, hoci svoj avatar by si mohol zmenit na prijemnejsí  Smiley - az sa ho boijim  Grin, ale dolezite je, ze sem chodia ludia, ktorí chcu pomoct.  Pomôcť ľudom, ktory hladaju skvely CMS, ktorí zacinaju a na  zaciatku su bezradní......
Kazdy zbehlejsi joomla-user má min. 2 moznosti: bud si robi svoje a nestara sa o ostatných, alebo si spomenie na svoje zaciatky a pride poradit.
Ale naozaj som sa doteraz nestretla s tretou moznostou: prist, neporadit, len kritizovat.

Karol, naco je to dobre?

Na zaver:
Som mierumilovny clovek. Bud pochválim, alebo som ticho. Vzdy hladam dobrú stranku veci, alebo dobré charakterove vlastnosti. Veď čo si všímaš na inom cloveku, to posilnujes. Preto si "nahlas" všímam len dobre stranky....

Ale teraz som sa uz musela ozvat. Ozvat hlavne preto, lebo myslim na tých čitatelov, ktorí poculi o Joomla!, ktorí pridu sem na toto forum prvýkrát a chcu si prezriet nie len CMS, ale aj komunitu, kam by patrili, ked zacnu s Joomla.
Nerada by som bola, keby slovenska joomla komunita bola posudena z tvojich vyssie citovanych vyrokov a reakcii. Sudim podla seba....ak by som videla same osocovanie, urazky a hádky na fore, potom by som sa asi do joomla ani nepustila. Pretoze vsetko je o ludoch.

Verim v dobrych ludi. Verim tomu, ze aj "Slovak" moze byt ochotny a nezistne pomahat.
Tak to spolu dokazme - bez osocovania a bez urazok!

Monika
« Posledná zmena: Streda, 06. December 2006 13:22 od akinom » Zaznamenané

Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 667

« Odpoveď #7 kedy: Streda, 06. December 2006 18:04 »

Hmmm, Karol, ja Ťa fakt nechápem ? Baví Ťa to ?  Shocked Na joomlaportal.sk Ti už dokonca ban-ujú IP-čko.

Vieš mi povedať jeden argument, okrem toho, že sa snažís robiť reklamu (otázka, akú?) pre Tvôj portál ?

Tibor
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
admin
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 1431

« Odpoveď #8 kedy: Streda, 06. December 2006 19:21 »

Len doplnam Tibora : tu najdete o com pise .

Ak ho naozaj blokol , tak sa mu vobec nedivim .
Zaznamenané
_
Newbie
*

« Odpoveď #9 kedy: Štvrtok, 07. December 2006 09:23 »

nechapem preco reagujete tak podrazdene - mate pravdepodobne nejaky problem pani  Afro
Zaznamenané
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

« Odpoveď #10 kedy: Štvrtok, 07. December 2006 10:25 »

Karol,

ja len nechápem, prečo Ty nechápeš ?!  Undecided

Citácia
a mam pocit ze na slovenskej scene joomlaportal.sk a ani joomla.sk neprodukuje clanky s vyraznou pridanou hodnotou - je to skoda, takze tuto dieru sa pokusam vyplnit na svojom webe(www.mamboportal.sk).

Komunitu treba tvorit a nie o nej hovorit Smiley)
zdroj : pc.poradna.net

To sú Tvoje slová. Tak prečo sa nesnažíš tvoriťShocked  Wink

Tibor
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
_
Newbie
*

« Odpoveď #11 kedy: Štvrtok, 07. December 2006 11:15 »

ja sa nesnazim ja tvorim ... alebo si myslis ze frekvencia a kvalita clankov je nedostatocna?
Zaznamenané
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

« Odpoveď #12 kedy: Štvrtok, 07. December 2006 13:02 »

Nuž...už na druhom fóre som Ti pripomenul, že čítam Tvoje stránky, ten pravopis mi tam trošku vadí (vizerá suprovo  Grin )

Frekvencia nie je vždy v úmere ku kvalite, to snáď vieš.  Wink

Tibor
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
_
Newbie
*

« Odpoveď #13 kedy: Štvrtok, 07. December 2006 15:15 »

ak ti vadi len toto tak to som uplne v pohode ale o tom sme sa uz bavili na inom fore  Afro

ozaj vsimli ste si ze ak by som sem nenapisal krytiku na cerstvost informacie a vy by ste sa toho nechytili a neprisli ste si vsetci uplne bezdovodne kopnut tak by ste o tomto clanku vobec nediskutovali?

... s toho mi vychadza jedine - vas to prosto ani nezaujima a nemate zaujem ani komunikovat na tuto temu  2funny
Zaznamenané
maaaaartin?
Sr. Member

Príspevkov: 260

maaaaartin?

« Odpoveď #14 kedy: Štvrtok, 07. December 2006 15:37 »

O_o
Zaznamenané

me very very n00b O_o ...me koordinátor zemegule ...maaaaartin?
Strán: [1] 2
Tlačiť
Prejsť na: