Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Sobota, 04. Február 2012 15:39

error sw menu pro
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

23937 príspevkov v 4663 tém- od 64397 užívateľov - Najnovší užívateľ: HORUS

Sobota, 04. Február 2012 15:39
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: error sw menu pro  (Prečítané 581 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
setklaf
Newbie
*

Príspevkov: 11

« kedy: Štvrtok, 04. Február 2010 18:54 »

nazdar    nainstaloval som si sw menu pro do jumly 1,5 na zacatku to slo a potom nevim preco to zacalo vipisovat :

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1450

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1453

Warning: usort() [function.usort]: The argument should be an array in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1459

Warning: array_values() [function.array-values]: The argument should be an array in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1460

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1463
---------------------------------------------------------------------------------------------

nechapem ani prewiew sa mi neda pozret:( uz som ten modul aj reinstalol a nic stale to iste ...  help....   

diky vopred
Zaznamenané
setklaf
Newbie
*

Príspevkov: 11

« Odpoveď #1 kedy: Štvrtok, 04. Február 2010 19:03 »

tak pohoda uz som to viriesil,

bolo to nastavenim sw menu pro:Menu Source Settings   mal som to na use content onley

Embarrassed

Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: