Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Utorok, 07. Február 2012 22:54

chybova hlaska + nemozno prihlasit do admin casti
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

23980 príspevkov v 4669 tém- od 64400 užívateľov - Najnovší užívateľ: kohout

Utorok, 07. Február 2012 22:54
Joomla! Slovakia fórumJoomla!Inštaláciachybova hlaska + nemozno prihlasit do admin casti
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: chybova hlaska + nemozno prihlasit do admin casti  (Prečítané 2001 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Loverko
Newbie
*

Príspevkov: 9

« kedy: Sobota, 14. November 2009 16:40 »

Zdravym... Mam taký problém. Joomla sa už chvylu venujem a nieje to moja prva stranka ktoru vnej robim no s touto hlaskou som sa nestretol a hladal som aj na forach no moc toho tam nieje ako to riesit. Nemozem to rozchodit. Vsetko mam nainstalovane aj chmod 777 aj subor configuration.php.

Ci už pri štarte stranky alebo admin stranky vždy vyhodi hore tieto hlasky. A dalej neda sa ani dostat do admin casti. Meno a heslo zadavam spravne uz som to skusal aj preistalovat viac krat ale stale to iste.

CHYBOVE HLASENIE:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /domains1/vx253200/public/www_root/configuration.php:1) in /domains1/vx253200/public/www_root/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /domains1/vx253200/public/www_root/configuration.php:1) in /domains1/vx253200/public/www_root/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/vx253200/public/www_root/configuration.php:1) in /domains1/vx253200/public/www_root/libraries/joomla/session/session.php on line 426

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/vx253200/public/www_root/configuration.php:1) in /domains1/vx253200/public/www_root/templates/rt_mynxx_j15/rt_styleswitcher.php on line 32

PROSÍM O POMOC!!! PROSIM! Už som v koncoch  Embarrassed
« Posledná zmena: Sobota, 14. November 2009 16:47 od Loverko » Zaznamenané
Loverko
Newbie
*

Príspevkov: 9

« Odpoveď #1 kedy: Sobota, 14. November 2009 19:22 »

už som to vyriešil zázrak.... Všetko bolo len chybným suborom configuration.php v ktorom boly chyby.
Zaznamenané
mkridge
Jr. Member
**

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 53

« Odpoveď #2 kedy: Utorok, 02. Marec 2010 10:57 »

Instalovala som J1.5.15 a mam podobny problem... stranka sa mi zobrazi avsak administracia ani nahodou - vypise :
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@........sporttrio.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.........cz Port 80

- preco mi nejde ani prihlasovacia admin-cast stranky? vie mi niekto poradit?
Zaznamenané
mkridge
Jr. Member
**

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 53

« Odpoveď #3 kedy: Streda, 03. Marec 2010 09:44 »

len doplnam - riesenie problemu - vymazala som celu Joomlu na kompletku a nahrala nanovo...
Problem vsak bol na serveri... takze po nadstaveniach mi stranka "prihlasovacia admin" funguje.... Smiley
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: