ahoj, moja skusenost s modulom je nasledovna [stiahol som si z tohto fora aj zo sekcie download na joomla.sk verziu 1.2]:
pouzivam na strankach UTF-8 ale tvoj subor
sk_SK.utf-8.dat je mojim editorom identifikovany ako kodovanie Western ISO-8859-15. subory pre win1250 a latin2 su ok. takze som musel pouzit jeden z tychto dvoch suborov a ulozit si to opatovne ako UTF-8. za dalsie, niekde vo fore som sa docital o tom, ze nastavenie locale ma mat max 5 znakov napr. sk_SK [to bol tusim tvoj nazor]. ja si dovolim s tymto nesuhlasit, pretoze existuju aj nastavenia ako sk_SK.UTF-8 a pod. takze nastavenie v locale na max. 5 znakov je podla mna zavadzajuce [neplati to totiz vzdy]. a este subor
mod_nameday.php mi tiez identifikovalo ako subor v kodovani Western ISO-8859-15 aj ked dnu v subore som nasiel nejaku premennu s definovanym UTF-8 kodovanim. a potom to samozrejme nezobrazuje spravne slovne spojenia "Dnes ma meniny" a "Zajtra ma meniny".
takze tolko moja skusenost, inak skvela praca

, chcel by som vyjadrit velke podakovanie. tento moj prispevok prosim nebrat ako kritiku ale ako postrehy