Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 02:27

Nová verzia modulu Nameday - meniny (ver. 1.2)
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24394 príspevkov v 4753 tém- od 64463 užívateľov - Najnovší užívateľ: Raiper34

Štvrtok, 24. Máj 2012 02:27
Joomla! Slovakia fórumJoomla! rozšíreniaOstatnéModul Nameday (Moderátor: Marek Mečiar)Nová verzia modulu Nameday - meniny (ver. 1.2)
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Nová verzia modulu Nameday - meniny (ver. 1.2)  (Prečítané 6277 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Marek Mečiar
Moderator
Newbie

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 38

« kedy: Utorok, 12. September 2006 21:12 »

Nové verzie slovenských jazykových mutácií si vyžiadali drobné úpravy v module mod_nameday.

Novú veziu nájdete tu, ale následne bude uverejnená aj medzi modulmi.

Reporty posielajte do tohoto fóra.
Zaznamenané
zvalo
Newbie
*

Príspevkov: 29

« Odpoveď #1 kedy: Utorok, 16. Október 2007 07:38 »

ahoj, moja skusenost s modulom je nasledovna [stiahol som si z tohto fora aj zo sekcie download na joomla.sk verziu 1.2]:

pouzivam na strankach UTF-8 ale tvoj subor sk_SK.utf-8.dat je mojim editorom identifikovany ako kodovanie Western ISO-8859-15. subory pre win1250 a latin2 su ok. takze som musel pouzit jeden z tychto dvoch suborov a ulozit si to opatovne ako UTF-8. za dalsie, niekde vo fore som sa docital o tom, ze nastavenie locale ma mat max 5 znakov napr. sk_SK [to bol tusim tvoj nazor]. ja si dovolim s tymto nesuhlasit, pretoze existuju aj nastavenia ako sk_SK.UTF-8 a pod. takze nastavenie v locale na max. 5 znakov je podla mna zavadzajuce [neplati to totiz vzdy]. a este subor mod_nameday.php mi tiez identifikovalo ako subor v kodovani Western ISO-8859-15 aj ked dnu v subore som nasiel nejaku premennu s definovanym UTF-8 kodovanim. a potom to samozrejme nezobrazuje spravne slovne spojenia "Dnes ma meniny" a "Zajtra ma meniny".

takze tolko moja skusenost, inak skvela praca  Afro, chcel by som vyjadrit velke podakovanie. tento moj prispevok prosim nebrat ako kritiku ale ako postrehy  Wink
Zaznamenané
Marek Mečiar
Moderator
Newbie

« Odpoveď #2 kedy: Utorok, 16. Október 2007 09:31 »

Ďakujem. Na tu UTF-8 v suboroch sa pozriem. Čo sa týka locale je definovane ako päťznakový kód v zmysle ISO noriem. Aj keď vznikla nová norma, viacznaková, tá sa má začať používať v Joomla1.5. Určite to ale nie je kombinácia locale.codepage.

ahoj, moja skusenost s modulom je nasledovna [stiahol som si z tohto fora aj zo sekcie download na joomla.sk verziu 1.2]:

pouzivam na strankach UTF-8 ale tvoj subor sk_SK.utf-8.dat je mojim editorom identifikovany ako kodovanie Western ISO-8859-15. subory pre win1250 a latin2 su ok. takze som musel pouzit jeden z tychto dvoch suborov a ulozit si to opatovne ako UTF-8. za dalsie, niekde vo fore som sa docital o tom, ze nastavenie locale ma mat max 5 znakov napr. sk_SK [to bol tusim tvoj nazor]. ja si dovolim s tymto nesuhlasit, pretoze existuju aj nastavenia ako sk_SK.UTF-8 a pod. takze nastavenie v locale na max. 5 znakov je podla mna zavadzajuce [neplati to totiz vzdy]. a este subor mod_nameday.php mi tiez identifikovalo ako subor v kodovani Western ISO-8859-15 aj ked dnu v subore som nasiel nejaku premennu s definovanym UTF-8 kodovanim. a potom to samozrejme nezobrazuje spravne slovne spojenia "Dnes ma meniny" a "Zajtra ma meniny".

takze tolko moja skusenost, inak skvela praca  Afro, chcel by som vyjadrit velke podakovanie. tento moj prispevok prosim nebrat ako kritiku ale ako postrehy  Wink
Zaznamenané
i.bazar
Jr. Member
**

Príspevkov: 82

« Odpoveď #3 kedy: Utorok, 16. Október 2007 14:28 »

Ahojte.
Mne mena pod utf-8 zobrazuje spravne, aj s dlznami, ale ak si dam zapnut v administracii aj zobrazenie datumu, tak sa obrazi len den (napr. pondelok),datum chyba a nasleduje len mesiac (chybne znaky, nefunguju dlzne) a rok 2007. Da sa to riesit ?
Zaznamenané

muro
Global Moderator
Sr. Member

Príspevkov: 277

« Odpoveď #4 kedy: Pondelok, 29. Október 2007 23:53 »

Mam ten isty problem ako i.bazar. Inak, nebolo by od veci upravit kod tak, aby sa generovalo validne XHTML. Napriek tymto dvom veciam je to vydareny pocin. dik.
Zaznamenané
Dufi
Jr. Member
**

Príspevkov: 88

« Odpoveď #5 kedy: Streda, 02. Júl 2008 17:35 »

Ahojte.
Nainstaloval som tento modul do Joomla 1.5 a vo frontende mi vyhadzuje hlasku:

Setup proper $mosConfig_locale value in Joomla configuration file e.g. sk_SK.No data for this country.

V tej joomle to nastavit neviem..nikde to tam nevidim, takze neviem s tym pohnut. Viete mi niekto poradit? Vdaka vopred.
Zaznamenané

Marek Mečiar
Moderator
Newbie

« Odpoveď #6 kedy: Streda, 02. Júl 2008 20:22 »

Verzia pre Joo1.5 zatial nie je dokoncena. Skus ale nainstalovat poslednu veriu 1.4 a v nataveniach modulu budes moct tento parameter nastavit.

bye
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: