Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 00:52

Safe_mode
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24394 príspevkov v 4753 tém- od 64463 užívateľov - Najnovší užívateľ: Raiper34

Štvrtok, 24. Máj 2012 00:52
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Safe_mode  (Prečítané 5361 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
spiker
Newbie
*

Príspevkov: 2

« kedy: Sobota, 08. Marec 2008 13:47 »

Zdravím mam domenu z www.sk-domeny.sk povedali mi ze mi safe_mode nemozu vypnut jedine keby prejdem na Linux server ale ja som na Windowse chcem naistalovat Joomlu len ako tak hladam na Joomlu 1.0.14 RC1 som nenasiel safe_mode patch viete mi poradit?

ďakujem Vám za rady:)
Zaznamenané
muro
Global Moderator
Sr. Member

Príspevkov: 277

« Odpoveď #1 kedy: Sobota, 08. Marec 2008 23:17 »

Ten safe-mode by som nebral az tak vazne. Hostujem u tej istej firmy, akedze som kedysi do obejdnavky neuviedol, ze chcem J!-server a tak som na inom - kde je safe-mode zapnuty. No za dva roky som s tym nemal najmensi problem a to som na tom spustil niekolko roznych J! webov. Aj komponenty a dalsie rozsirenia nainstalujem bez problemov.
Inak, mas nejaky vzny dovod fungovat na windows-serveri? Potrebujes spustat ASP alebo nieco podobne? Alebo je to iba o tom, ze s Linuxom robit nevies? Lebo to s tym nesuvisi Wink Na tvojom mieste by som zvazil prechod na Linux hosting a poziadal ich, nech ta hodia na J!-server.
Zaznamenané
cmeloradovan
Newbie
*

Príspevkov: 1

« Odpoveď #2 kedy: Piatok, 26. September 2008 08:18 »

Ten safe-mode by som nebral az tak vazne. Hostujem u tej istej firmy, akedze som kedysi do obejdnavky neuviedol, ze chcem J!-server a tak som na inom - kde je safe-mode zapnuty. No za dva roky som s tym nemal najmensi problem a to som na tom spustil niekolko roznych J! webov. Aj komponenty a dalsie rozsirenia nainstalujem bez problemov.
Inak, mas nejaky vzny dovod fungovat na windows-serveri? Potrebujes spustat ASP alebo nieco podobne? Alebo je to iba o tom, ze s Linuxom robit nevies? Lebo to s tym nesuvisi Wink Na tvojom mieste by som zvazil prechod na Linux hosting a poziadal ich, nech ta hodia na J!-server.
ja hostujem na euronet.sk kde je safe-mode zapnuty, potrebujem doinštalovať komponenty pre formuláre a vypisuje že nemôže vytvoriť adresár, cez help desk mi povedali že skúšali to na serveri s vypnutým safe mode a tam to nainštalovi bez problemov, lenže na ic.cz je safe-mode zapnutý a tam som ten komponent nainštaloval na prvý krát. Nedá sa to nejako ručne nainštalovať?
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: