Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 24. Máj 2012 00:51

Ako zabranit pristupu na stranku zo zahranicia
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24394 príspevkov v 4753 tém- od 64463 užívateľov - Najnovší užívateľ: Raiper34

Štvrtok, 24. Máj 2012 00:51
Joomla! Slovakia fórumJoomla!Bezpečnosť a výkonAko zabranit pristupu na stranku zo zahranicia
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Ako zabranit pristupu na stranku zo zahranicia  (Prečítané 2485 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
bokus
Newbie
*

Príspevkov: 21

« kedy: Pondelok, 03. Marec 2008 10:45 »

Zdravim,

Mam pocit ze niekto sa snazi zahltit moju stranku. Vcera som mal z jednej IP adresy z nemecka za sekundu asi 300 pristupov na stranku...trvalo to len kratko...

Dnes sa to iste opakovalo ale z IP adresy z Brazilie. Stranka je online asi len 2 tyzdne.

Joomla 1.15
vsetky nastavenia su podla tu uvereneho clanku "Ako zabezpecit stranku"
.htaccess nastaveny
ziadne ine komponenty tam niesu.

Neviem ci sa to takto vola ale ide o FLOOD utok?  ako sa da proti tomu branit?  mozem odstavit pristupy z okolotych krajin okrem Slovenska?
Viem ze su na to nejake komponenty ktore to urobia...ale mozno by mi vedel niekto poradit ktory zvolit, alebo ci sa to neda nejako nastavit aj cez .htaccess alebo robots..alebo co.

Dik za kazdu radu.
Zaznamenané
dankez
Newbie
*

Príspevkov: 37

« Odpoveď #1 kedy: Pondelok, 03. Marec 2008 12:09 »

ahoj, ja som to riesil componontom blocklist. je to pracne ale nieco sa stym vyriesit da. potom este existuje aj component na blokovanie pristupov celych krajin. a tu je nejaky generator na bock ip cez htaccess
Zaznamenané
jano
Sr. Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 491

« Odpoveď #2 kedy: Pondelok, 03. Marec 2008 16:30 »

Ahoj,

pouzivam IP Blocker Plus http://www.joomlahacks.com/component/option,com_remository/Itemid,41/func,fileinfo/id,509/ a som spokojný. Má dva módy, buď sa použije na povolenie prístupu iba konkrétnym IP adresám (môj prípad), alebo sa zadávajú IP adresy, ktorým je prístup zablokovaný, pričom tam už je preddefinovaných niekoľko tisíc známych spamových IP.
Zaznamenané
rado05
Jr. Member
**

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 50

« Odpoveď #3 kedy: Utorok, 26. August 2008 09:26 »

Dotaz: dá sa použiť IP Blocker Plus iba na časť stránky ? (napriklad iba pre niektore sekcie-kategorie)

Ahoj,

pouzivam IP Blocker Plus http://www.joomlahacks.com/component/option,com_remository/Itemid,41/func,fileinfo/id,509/ a som spokojný. Má dva módy, buď sa použije na povolenie prístupu iba konkrétnym IP adresám (môj prípad), alebo sa zadávajú IP adresy, ktorým je prístup zablokovaný, pričom tam už je preddefinovaných niekoľko tisíc známych spamových IP.
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: