Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Štvrtok, 09. September 2010 17:04

0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

21084 príspevkov v 4056 tém- od 31353 užívateľov - Najnovší užívateľ: ragaidediacor

Štvrtok, 09. September 2010 17:04
Joomla! Slovakia fórumJoomla! SlovakiaJoomla! SlovakiaČlánky0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: 0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition  (Prečítané 9226 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
dushan
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« kedy: Štvrtok, 13. September 2007 10:16 »

Odkaz na článok: Úspešné Joomla! International Edition
Citácia
align=justify]{mosimage}Presne pred 2 mesiacmi sme Vám prestavili Joomla! International Edition - Slovenskú verziu. Zdá sa, že zvolený dátum zverejnia s množstvom sedmičiek naozaj priniesol štastie pre tento projekt.
Do dnešného dňa dosiahol počet stiahnutí inštalačného balíka úctihodné číslo 2060!
Práce na ďalšej verzii pokračujú. Pripravuje me Vás ďalšie vylepšenia a úpravy základného systému. Môžete sa tešiť na úpravu FCKEditora (úprava kódu na aktuálnu verziu) a integrovanie ajaxového správcu nahrávania obrázkov priamo v prostredí editora. Už nebude potrebné nahrať obrázok cez správcu médií - všetko zvládnete rýchlo a jednoducho priamo v prostredí FCKEditora.

Nová generácia Joomla! CMS vo verzii 1.5 už dospela do štádia RC2, ale stále si myslíme, že rada 1.0.x ešte  má svoje opodstatnenie a hlavne svoje jedinečné miesto na trhu.

Čaute chlapi!
Ohromne ste ma potešili, keď som počul, že idete trochu zapracovať do file upload pre FCKeditor. A to, že to bude ešte k tomu AJAX bola pre mňa asi tá najlepšia správa. Úpravou FCK Filebrowsera som sa zaoberal vyše týždňa, ale aj tak som neni spokojný s tým ako funguje.
Chýbajú mi tam nasledovné veci:
Pri browsovaní serverom mi chýba Thumbnail náhľad na adresár obrázkov alebo aspoň vyskakovacie okná pre obrázok na ktorom postojím myškou.
2. obrovský problém pôvodného filebrowsera je použitie v aliasovaných doménach. A teda, keď doména ukazuje úplne inam. Ohromne komplikovane sa nastavuje absolutná a relatívna path pre filebrowser na týchto aliasovaných stránkach.
3. na serveri, kde má poskytovateľ webhostingu nastavený vyšší security mód, filebrowser vôbec nedokáže vytvoriť adresár ani súbor - všetko treba editovať cez ftp, alebo do kódu php na ohromné množstvo miest v pôvodnom kóde, treba pridať zmenu CHMOD aby vôbec fungoval.
Upload obrázkov je jedna z najdôležitejších vecí pri front-endovom editovaní. A neskutočne ma potešila správa, že na tom pracujete v Ajaxe.

Preto vám chcem zaželať mnoho úspechov pri programovaní a teším sa na váš produkt.

PS: mám doma porobené mnohé preklady a css úpravy často používaných modulov. Kam ich môžem nahrať na vašu stránku aby bola moja práca aj pre ostatných?
Zaznamenané
admin
Administrator
Hero Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 1431

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Štvrtok, 13. September 2007 11:53 »

V užívateľskom menu (hore na stranke po kliknutí na "Užívateľ") je odkaz "Pridať súbor".
Zaznamenané
tom
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Utorok, 20. November 2007 00:09 »

Mne chyba to ze niektore casti Jomla IE 1.0.13 nie su prelozene vobec a mam potom problem. Tak tiez ani  help neni prelozeny. Inak drzim palce.  Afro
Zaznamenané
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 667

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Utorok, 20. November 2007 02:11 »

tom, vitaj na fóra.

JIE SK 1.0.0 nie je Joomla! (IE) 1.0.13, ergo nemôže byť z 13-ky tam nič preložené!  Shocked
Help prekladá akreditovaný prekladateľ.  Smiley
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
bambulko
Newbie
*

Príspevkov: 15

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #4 kedy: Štvrtok, 20. Marec 2008 12:30 »

aj ja by som mal zaujem o upload obrazkov z frontu. je to uz niekde k stiahnutiu?
diky
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: