Odkaz na článok: Úspešné Joomla! International Editionalign=justify]{mosimage}Presne pred 2 mesiacmi sme Vám prestavili
Joomla! International Edition - Slovenskú verziu. Zdá sa, že zvolený dátum zverejnia s množstvom sedmičiek naozaj priniesol štastie pre tento projekt.
Do dnešného dňa dosiahol počet
stiahnutí inštalačného balíka úctihodné číslo
2060!
Práce na ďalšej verzii pokračujú. Pripravuje me Vás ďalšie vylepšenia a úpravy základného systému. Môžete sa tešiť na úpravu FCKEditora (úprava kódu na aktuálnu verziu) a integrovanie ajaxového správcu nahrávania obrázkov priamo v prostredí editora. Už nebude potrebné nahrať obrázok cez správcu médií - všetko zvládnete rýchlo a jednoducho priamo v prostredí FCKEditora.
Nová generácia Joomla! CMS vo verzii 1.5 už dospela do štádia RC2, ale stále si myslíme, že rada 1.0.x ešte má svoje opodstatnenie a hlavne svoje jedinečné miesto na trhu.
Čaute chlapi!
Ohromne ste ma potešili, keď som počul, že idete trochu zapracovať do file upload pre FCKeditor. A to, že to bude ešte k tomu AJAX bola pre mňa asi tá najlepšia správa. Úpravou FCK Filebrowsera som sa zaoberal vyše týždňa, ale aj tak som neni spokojný s tým ako funguje.
Chýbajú mi tam nasledovné veci:
Pri browsovaní serverom mi chýba Thumbnail náhľad na adresár obrázkov alebo aspoň vyskakovacie okná pre obrázok na ktorom postojím myškou.
2. obrovský problém pôvodného filebrowsera je použitie v aliasovaných doménach. A teda, keď doména ukazuje úplne inam. Ohromne komplikovane sa nastavuje absolutná a relatívna path pre filebrowser na týchto aliasovaných stránkach.
3. na serveri, kde má poskytovateľ webhostingu nastavený vyšší security mód, filebrowser vôbec nedokáže vytvoriť adresár ani súbor - všetko treba editovať cez ftp, alebo do kódu php na ohromné množstvo miest v pôvodnom kóde, treba pridať zmenu CHMOD aby vôbec fungoval.
Upload obrázkov je jedna z najdôležitejších vecí pri front-endovom editovaní. A neskutočne ma potešila správa, že na tom pracujete v Ajaxe.
Preto vám chcem zaželať mnoho úspechov pri programovaní a teším sa na váš produkt.
PS: mám doma porobené mnohé preklady a css úpravy často používaných modulov. Kam ich môžem nahrať na vašu stránku aby bola moja práca aj pre ostatných?