Ja pouzivam stary dobry OpenSEF. Dobre sa konfiguruje, existuje k nemu kopec free pluginov, v podstate naplnil moje ocakavania a pre moje potreby som lepsie nenasiel. Co mi najviac vadilo na Artio, bolo to, ze som sa nevedel zbavit ID v linkoch napr. ked som mal odkaz na "nejaky-nadpis.html" a na stranke sa na neho link opakoval, tak sa mi kopilo v Artiu niec v tvare "nejaky-nadpis2.html" "nejaky-nadpis3.html" a pod. syntax si uz presne nepamatam. potom prisla verzia kde to vraj mali osetrene. tak som to skusil a sice ano, bolo osetrene, ale nesli mi spravne sekcie/kategorie. vzdy mi to zobrazilo prvu sekciu/kategoriu bez ohladu na to na ktory link som klikol. netvrdim ze chyba nemohla byt niekde medzi klavesnicou a stolickou, ale nakoniec som sa na to vyflakol, horko tazko nasiel OpenSEF [povodny web uz neexistuje] a uspesne rozbehal. a co sa mi na OpenSEF paci, je to, ze mozem natvrdo doetivovat link s akym chcem nazvom [ale artio to vie asi tiez

]. takza ja by som mal k tejto teme zatial len tolko

a este link, ak by to niekto chcel skusit [na extensions.joomla.org myslim uz tiez nie je]
http://sourceforge.net/projects/opensef/