Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Streda, 23. Máj 2012 21:39

Ktore SEO pouziť ??
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24394 príspevkov v 4753 tém- od 64463 užívateľov - Najnovší užívateľ: Raiper34

Streda, 23. Máj 2012 21:39
Strán: [1]
Tlačiť
Autor Téma: Ktore SEO pouziť ??  (Prečítané 3659 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 4057

« kedy: Sobota, 18. August 2007 09:09 »

Momentalne pouzivam artio Jom SEF ale to mi ako si nevyhovuje pretoze neviem upravit niektore komponenty.
Ktory produkt by bol dobry aby som vedel upravit nasledovne komponenty:
Citácia
Ice gallery
CB
SMF
VM
Firoboard
Productbook
Classfields
Docman ...
Pretože som sa pokusal uz napr do artio spravit na ice ale nejak mi to nešlo.
Zaznamenané
Lubos Zachar
Newbie
*

Príspevkov: 48

« Odpoveď #1 kedy: Sobota, 18. August 2007 09:45 »

No ja som sa rozhodol pre Artio.
Ze nieco nie je mi az tak zatial nevadi a ako som tak pozeral, tak IMHO momentalne lepsia volba nie je.

Pre DocMan mas free plugin priamo na Artiu, pre Fireboard existuje tiez free plugin.
Pre VM je plateny, pre SMF tusim tiez.
Ostatne asi len dopisat...
Zaznamenané
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 667

« Odpoveď #2 kedy: Sobota, 18. August 2007 11:13 »

Artio je naozaj dobrý produkt.
V poslednom čase však sa mi zdá, že sh404SEF - http://extensions.siliana.net/en/sh404SEF-and-url-rewriting/sh404SEF-URL-rewriting-for-Joomla-Virtuemart-SEF-URL-SEO.html
 je minimálne tak dobrý, keď nie lepší.
Oba sú postavené na pôvodnom 404SEF. Artio sa mi zdá skôr toršku komerčné (viď plugin pre VM, Sobi2) a netreba zabudnúť na problém skrytej reklamy (backlink), ktorý mali (za peniažky sa dal tiež odstrániť!)
sh404SEF má zdarma VM plugin, 301 redirect mal skôr , ako Artio - posledná verzia podporuje SEF aj bez mod_rewrite (možnosť použiť na free hostingoch!)
Ja hlasujem za sh404SEF - zdá sa mi, že Artio 2.X len upravuje svoje verzie podľa konkurenta.  Wink
Zoznam pluginov (free) pre sh404SEF - http://extensions.siliana.net/en/sh404SEF-and-url-rewriting/list-of-available-plugins-for-sh404SEF-SEF-URL-rewriting-component.html
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 4057

« Odpoveď #3 kedy: Sobota, 18. August 2007 14:00 »

A existuje napr sh404SEF nejaké ešte iné pluginy napr ICE Zoom a pod ..
Druha vec ako sa dá nejak napísať plugin keď už neni nikde na stiahnutie ?
Existuje k tomu nejaky manual ??
Ked som skusal pre artio JomSEF tak mi to nikdy neslo ako malo skoro stale mi to robilo chybu a to som hladal a mrkal na na nete asi 4 navody.
Sice teraz mám Artio. ale neviem ako tam dostať ďalšie pluginy
Zaznamenané
simonTN
Jr. Member
**

Príspevkov: 82

« Odpoveď #4 kedy: Pondelok, 20. August 2007 00:07 »

Ja som sa toho tiez nahladal a to som potreboval sef_ext iba pre ponnygallery so spravnym zobrazovanim utf-8 v adresnom riadku, nenasiel som a tak, po zisteni, ze ked mam zapnute sef, tak mi nefunguje korektne VM - pokial mam jeden produkt vo viacerich kategoriach a tiez nekorektne funguje pathway, som to nakoniec vzdal... nepouzivam, a dufam, ze 1.5 to bude mat uz vyriesene...
Zaznamenané

Oh donkey!! Ale snaživý...
Lubos Zachar
Newbie
*

Príspevkov: 48

« Odpoveď #5 kedy: Štvrtok, 20. September 2007 07:12 »

Zda sa, ze moja prvotna volba nebola az tak jednoznacne spravna.
Pri Artiu som narazil na par problemov (ktore su mozno len mojou neznalostou), tak som skusil sh404SEF a tam som na tento problem nenarazil, cize som pri nom aj ostal a nahradil Artio.
Jedine co som v sh404SEF oproti artiu nebol schopny urobit, je ze na jeden nonsef link by ukazovali 2 sef linky. (Ten druhy bol v artiu pomocou 301).
(Konkretne potrebujem, aby historia.html a profil.html ukazovali na ten isty clanok.)
Zaznamenané
zvalo
Newbie
*

Príspevkov: 29

« Odpoveď #6 kedy: Štvrtok, 20. September 2007 13:46 »

Ja pouzivam stary dobry OpenSEF. Dobre sa konfiguruje, existuje k nemu kopec free pluginov, v podstate naplnil moje ocakavania a pre moje potreby som lepsie nenasiel. Co mi najviac vadilo na Artio, bolo to, ze som sa nevedel zbavit ID v linkoch napr. ked som mal odkaz na "nejaky-nadpis.html" a na stranke sa na neho link opakoval, tak sa mi kopilo v Artiu niec v tvare "nejaky-nadpis2.html" "nejaky-nadpis3.html" a pod. syntax si uz presne nepamatam. potom prisla verzia kde to vraj mali osetrene. tak som to skusil a sice ano, bolo osetrene, ale nesli mi spravne sekcie/kategorie. vzdy mi to zobrazilo prvu sekciu/kategoriu bez ohladu na to na ktory link som klikol. netvrdim ze chyba nemohla byt niekde medzi klavesnicou a stolickou, ale nakoniec som sa na to vyflakol, horko tazko nasiel OpenSEF [povodny web uz neexistuje] a uspesne rozbehal. a co sa mi na OpenSEF paci, je to, ze mozem natvrdo doetivovat link s akym chcem nazvom [ale artio to vie asi tiez Wink]. takza ja by som mal k tejto teme zatial len tolko Smiley

a este link, ak by to niekto chcel skusit [na extensions.joomla.org myslim uz tiez nie je]
http://sourceforge.net/projects/opensef/
Zaznamenané
Strán: [1]
Tlačiť
Prejsť na: