Dobrý Deň, Hosť
Meno:  Heslo: Zapamätať  Obnoviť heslo | Registrovať
Streda, 23. Máj 2012 21:01

0.Článok: Joomla! International Edition - SK verzia
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia

Pokročilé vyhľadávanie

24394 príspevkov v 4753 tém- od 64463 užívateľov - Najnovší užívateľ: Raiper34

Streda, 23. Máj 2012 21:01
Joomla! Slovakia fórumJoomla! SlovakiaJoomla! SlovakiaČlánky0.Článok: Joomla! International Edition - SK verzia
Strán: 1 2 [3]
Tlačiť
Autor Téma: 0.Článok: Joomla! International Edition - SK verzia  (Prečítané 24380 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jakub89
Newbie
*

Príspevkov: 35

« Odpoveď #30 kedy: Pondelok, 23. Júl 2007 23:13 »

no nahral som ten extplorer na server ale neviem co dalej. Na uvodnej stranke vypisuje tak akurat ze LOGIN  Undecided
Zaznamenané
admin
Administrator
Hero Member

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 1431

« Odpoveď #31 kedy: Utorok, 24. Júl 2007 00:01 »

user:admin
password:admin

Chce to len pozriet do manualu  Cool
Zaznamenané
jakub89
Newbie
*

« Odpoveď #32 kedy: Utorok, 24. Júl 2007 09:56 »

Finta je v tom ze na celej stranke pise len cisto Login.. nic viac. Skusim to teda nahrat na server znova, uvidim co to spravi.

Michal: Skusil som aj to cez webftp, ale neda sa to vymazat ani takto, vdaka vsak za radu
Zaznamenané
jakub89
Newbie
*

« Odpoveď #33 kedy: Štvrtok, 26. Júl 2007 12:14 »

Tak neviem.. je to na my1trading.com ale nieje tam ziaden formular na prihlasenie. Skusal som to nahrat uz 2x ale vzdy to iste. Je to uz aj v podpolozke my1trading.com/subdirectory ale nic..  Angry Smiley
Zaznamenané
Tibor Tóth
Administrator
Hero Member

Príspevkov: 667

« Odpoveď #34 kedy: Štvrtok, 26. Júl 2007 12:22 »

Niečo si zle spravil. Túto chybu Ti vypisuje stránka:
Kód:
<br />
2<b>Warning</b>: include(/www/my1trading.com/public_html/subdirectory/scripts/functions.js.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/www/my1trading.com/public_html/subdirectory/admin.extplorer.php</b> on line <b>80</b><br />
3<br />
4<b>Warning</b>: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening '/www/my1trading.com/public_html/subdirectory/scripts/functions.js.php' for inclusion (include_path='.:/home/httpd/lib/php') in <b>/www/my1trading.com/public_html/subdirectory/admin.extplorer.php</b> on line <b>80</b><br />
5
Zaznamenané

Tibor Tóth - Fórum Admin
123webdesign
Jr. Member
**

Príspevkov: 50

« Odpoveď #35 kedy: Pondelok, 03. September 2007 09:43 »

Caute, nainstaloval som si novu slovensku verziu Joomly avsak mam problem. Zatial som na stranke nic nemenil a su tam len vzorove data, avsak stranka mi nezovrazuje makcene. Neviete cim to je? Da sa to nejak nastavit aj po instalacii, aby sa spravne zobrazovali makcene? dakujem
Zaznamenané
coolpanther
Newbie
*

Príspevkov: 13

« Odpoveď #36 kedy: Streda, 19. September 2007 10:56 »

Caute, nainstaloval som si novu slovensku verziu Joomly avsak mam problem. Zatial som na stranke nic nemenil a su tam len vzorove data, avsak stranka mi nezovrazuje makcene. Neviete cim to je? Da sa to nejak nastavit aj po instalacii, aby sa spravne zobrazovali makcene? dakujem

Tiez mam tento problem, mam cistu instalaciu, MySQL ver. 5.. nieco, databaza ma tiez zda sa spravne kodovanie aj porovnavanie ale web proste blbne a lende mi napr ľ. Aj to nie vsade, napriklad po uprave nasdpisu clanku s doplnenim ľ mi diakritiku zobrazi spravne v hlaseni o uprave ale priamo na webe je to stale len znak otaznik... Cim to je? Sablona? Hosting? Alebo ja?  Sad
Zaznamenané
Michal Hraška
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 4057

« Odpoveď #37 kedy: Streda, 19. September 2007 11:37 »

Ak maš kódovanie stránky UTF a databáza ma tabuľky v kodovani utf_slovak_ci alebo utf_general_ci musí ti to ísť bez problémov.

skús sa mrknúť či tabuľka jos_content má správne kódovanie.
Zaznamenané
coolpanther
Newbie
*

Príspevkov: 13

« Odpoveď #38 kedy: Pondelok, 24. September 2007 12:53 »

No zda sa ze aproblem bol niekde na strane servera, zrusim som databazu a nanovo ju vytvoril samozrejme rovnakym postupom a nastavenim a uz je to OK.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3]
Tlačiť
Prejsť na: