garbo, takto to asi nepôjde...

JIE SK je upravená verzia Joomla! 1.0.12 a jazyková podpora je riešená len pri kódovaní UTF-8.
Bezhlavým prekopírovaním jednotlivých súborov hore/dole nedocieliš žiadaný efekt.
Ak máš na hostingu mysql verziu >= 4.1, potom je riešenie prekódovanie Tvojej stránky do UTF-8.
Až potom budeš môcť používať slovenský jazyk v admine plnohodnotne.
Zverejnená verzia JIE SK Beta 1.0.0 je plná inštalácia, vhodná na nové/čisté inštalácie. Pripravujeme aj balík pre upgrade na existujúce webstránky, ale podmienka bude kódovanie UTF-8.
Niektoré údaje sú uložené v databáze (názvy komponentov, menu pre komponenty, atď...), tie musíš prepísať priamo v db, inak ostavú v angličtine.
Len pevne dúfam, že pred kopírovaním si spravil zálohu pôvodného stavu!

Predsa len som to skusil, pretoze som nemal inu moznost (nie je to pre mna, ale pre non english admin). T.j. Vami prelozene subory som konvertoval do Slovak ISO 8859-2, subory, ktore sa vyuzivali a mali privlastok english som v nazve zmenil na slovak, v databaze som prelozil dve tabulky a...
Zatial to ide, samozrejme nie je to 100% OK.
Aj tak vdaka Tibor za upozornenie na mozne problemy ale hlavne za reakciu, ktoru vzdy od Teba dostanem, ked napisem o dakom probleme.