Ahoj, Karol
úprimne povediac, nechápem aký link a na aké stránky hľadáš?
"Výzva pre všetkých, čo chcú prednášať ?"

My sme žiadnu takú stánku nikdy nespustili, ani sme nedávali výzvu, že hľadáme lektorov na prednášku.
Program s podrobným časovým harmonogramom Joomla! Community Meeting 2007 nájdeš tu:
http://www.joomla.sk/novinky/joomla!-slovakia/joomla!-cms-2007---program-a-informacie.htmlAko vidíš, miesto, program, garant ako aj prednášajúci - všetko je zabezpečené.
Ak Tvoja otázka smerovala k tomu, že by si rád prednášal, tak Ťa musím sklamať, ale nerád by som menil program na poslednú chvíľu. Možno na budúce, ale prosím Ťa, ozvi sa skôr, ako 3 dni pred začiatkom akcie.
Ak Tvoja otázka ohľadom výzvy naznačovala, že by si chcel niečo odkázať prednášajúcim, prosím, sprav tak v kometároch hore uvedeného linku (Program & info)

Zopár technických záležitostí na záver:
- som rád, že "testuješ" link na svoju stránku vo fóre, ale prosím Ťa, dodržuj pravidlá fóra.
1.10 Je zakázané do príspevkov vkladať odkazy na stránky, ktoré nemajú súvis s obsahom príspevku.
- čo sa týka Tvôjho profilu - prvý raz som si myslel, že máme problém v databáze. Tvoje meno ( a len Tvoje) sa náhle zmenilo na znak _ ! Vykonali sme opravu, ale vidím opäť je stav _ !
A zároveň si nám strašne rýchlo zostarol, z 30 dnes máš už 107 a bývaš v europe.
Hmmm. V Európe (s veľkým E!) asi budeš mať primát, je málo 107 ročných fanúšikov Joolma! CMS.

Ak by si chcel vymazať(zrušiť) svoje konto na našom fóre , kontaktuj ma osobnou správou.
V opačnom prípade naozaj nechápem, prečo si zmenil priezvisko, meno , tak rýchlo zostarnul a presťahoval do Európy?