|
Názov: Chyba v marketplace - posunutý text Prispievateľ: snack Štvrtok, 09. September 2010 15:24 Dobrý deň prajem,
Nerád zakladám nové témy nakoľko sám poznám, že fórum sa potom zbytočne zaplňuje, avšak pri vyhľadávaní som danú tému vhodnú k môjmu problému nenašiel. K jadru veci. Používam inzerciu MARKETPLACE, ktorá sa mi zdala byť najednoduchšia na to spektrum použitia, ktoré potrebujem. Jediný problém čo som zaznamenal a ma dosť trápi je posunutý text (pretekanie textu,,, neviem to presne pomenovať preto prikladám radšej názorný screen) (http://img840.imageshack.us/img840/9950/screenweb.jpg) Ako vidieť na obrázku tak v samotnej inzercií je prvý vrchný panel ako keby s piatimi stĺpacami zo stanovenou šírkou, ktorý obsahuje hodnoty - "Pridaj, Zobrazenia, Cena, Typ, Dátum". Pod tým už začínajú samotné inzeráty a tu už nastáva zádrhel v zobrazení. Ako si môžte všimnúť tak názov a popis inzerátu spadajú do stĺpca "Pridaj" avšak už ďalšie hodnoty ako keby neboli vo fixných stĺpcoch, ale ""pretekajú"" pod iné hodnoty :-\ (pre lepšie zobrazenie som prikreslil imaginárne ohraničenie stĺpcov, ktoré ale v reálnom zobrazení nieje). Preto by som sa Vás rád spýtal, zda sa niekomu vyskytol takýto alebo podobný problém a ako ho riešil, alebo či niekto nevie poradiť kde by mohla byť chyba chyba, lebo ja už som z toho jeleň :buck2: . Vopred ďakujem za odpovede Joomlaci ::) PS : Ospravedlňujem sa adminom za nesprávne adresovanie do témy, nejako som zle preklikol. Mea culpa, mea maxima culpa :-[ Názov: Re: Chyba v marketplace - posunutý text Prispievateľ: Michal Hraška Štvrtok, 09. September 2010 18:44 Predpokladám, že to vypisuje do table. Musis to cele naštýlovať v css.
Názov: Re: Chyba v marketplace - posunutý text Prispievateľ: snack Štvrtok, 09. September 2010 19:08 Ďakujem za tip, budem musieť niečo pošpekulovať a ak sa to vydarí môžem pridať potom aj opravené CSS pre ďalších kto by narazil na podobný oriešok =)
Joomla! Slovakia fórum | Poháňané SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |