|
Názov: Problém s inštaláciou SOBI2 Prispievateľ: matiasm Pondelok, 08. Február 2010 17:07 Nazdárek,
prosím Vás o pomoc. Mám problém pri inštalácii SOBI2. (Rozšírenia-Nainštalovať/Odinštalovať) Komponent nainštaluje ale potom potrebuje ukončiť inštaláciu : Click to finish the installation of SOBI2 component: Install SOBI2 data, kliknem a vypíše: ERROR: The installation seemed to be ok but it is not possible to delete the installation file. If you are using the Joomla! 1.5 FTP-Layer please switch it off or uninstall this component because SOBI2 is not able to work properly in this mode. You can also try to manually remove the file: administrator/components/com_sobi2/install.sobi2.php Keď ho odstránim ručne komponent síce funguje, ale nie korektne a spomaluje celý web. Pri vypnutej FTP vrstve inštalácia zlyhá: Nemožem nájsť inštalačný balík. :-[ vrrrrrr Podobne sa to chová aj pri inštalácii cez /tmp Na localhoste a iných hostingoch všetko bežalo OK. P.S.: SOBI je z free komponentov podľa mňa asi najlepší. (pluginy: Gallery, Media ...). Alebo viete o nejakom lepšom??? Vopred ďakujem za všetky podnety. Názov: Re: Problém s inštaláciou SOBI2 Prispievateľ: Michal Hraška Utorok, 09. Február 2010 07:54 Problém ti sposobujú nejaké práva adresárov.
Más safe mode on ? Ak ano nastav si dobre FTP vrstvu a musí ti to ist. PS: Neviem co chceš zo soby robiť ake veci ale podla mna určite medzi najlepšie nepatri Názov: Re: Problém s inštaláciou SOBI2 Prispievateľ: matiasm Utorok, 09. Február 2010 10:44 Skúsil som už všetko možné, ale nič nepomáha. Budem to riešiť iným (osvedčeným) hostingom.
Myslím, že problém budem asi tam. A zatiaľ je táto možnosť k dispozícii. Citácia PS: Neviem co chceš zo soby robiť ake veci ale podla mna určite medzi najlepšie nepatri Ide mi o to, že potrebujem z frontendu vkladať aj videá, fotogalériu, príp. mapu. A pre SOBI sa dá pekne upraviť aj šablona. Aby nejakým spôsobom korešpondovala s webom. Ak vieš o niečom lepšom alebo podobnom, budem ti veľmi vďačný. Ale aj tak ti ďakujem za odpoveď.
Joomla! Slovakia fórum | Poháňané SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |