|
Názov: error sw menu pro Prispievateľ: setklaf Štvrtok, 04. Február 2010 18:54 nazdar nainstaloval som si sw menu pro do jumly 1,5 na zacatku to slo a potom nevim preco to zacalo vipisovat :
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1450 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1453 Warning: usort() [function.usort]: The argument should be an array in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1459 Warning: array_values() [function.array-values]: The argument should be an array in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1460 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\joomla2\modules\mod_swmenupro\functions.php on line 1463 --------------------------------------------------------------------------------------------- nechapem ani prewiew sa mi neda pozret:( uz som ten modul aj reinstalol a nic stale to iste ... help.... diky vopred Názov: Re: error sw menu pro Prispievateľ: setklaf Štvrtok, 04. Február 2010 19:03 tak pohoda uz som to viriesil,
bolo to nastavenim sw menu pro:Menu Source Settings mal som to na use content onley :-[
Joomla! Slovakia fórum | Poháňané SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |