|
Názov: 0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition Prispievateľ: dushan Štvrtok, 13. September 2007 10:16 Odkaz na článok: Úspešné Joomla! International Edition (http://www.joomla.sk/joomla!-international/novinky/uspesne-joomla!-international-edition.html)
Citácia align=justify]{mosimage}Presne pred 2 mesiacmi sme Vám prestavili Joomla! International Edition - Slovenskú verziu (http://www.joomla.sk/joomla!-international/novinky/joomla!-international-edition---sk-verzia.html). Zdá sa, že zvolený dátum zverejnia s množstvom sedmičiek naozaj priniesol štastie pre tento projekt. Do dnešného dňa dosiahol počet stiahnutí inštalačného balíka (http://www.joomla.sk/jiesk-prevzatie-suborov/) úctihodné číslo 2060! Práce na ďalšej verzii pokračujú. Pripravuje me Vás ďalšie vylepšenia a úpravy základného systému. Môžete sa tešiť na úpravu FCKEditora (úprava kódu na aktuálnu verziu) a integrovanie ajaxového správcu nahrávania obrázkov priamo v prostredí editora. Už nebude potrebné nahrať obrázok cez správcu médií - všetko zvládnete rýchlo a jednoducho priamo v prostredí FCKEditora. Nová generácia Joomla! CMS vo verzii 1.5 už dospela do štádia RC2, ale stále si myslíme, že rada 1.0.x ešte má svoje opodstatnenie a hlavne svoje jedinečné miesto na trhu. Čaute chlapi! Ohromne ste ma potešili, keď som počul, že idete trochu zapracovať do file upload pre FCKeditor. A to, že to bude ešte k tomu AJAX bola pre mňa asi tá najlepšia správa. Úpravou FCK Filebrowsera som sa zaoberal vyše týždňa, ale aj tak som neni spokojný s tým ako funguje. Chýbajú mi tam nasledovné veci: Pri browsovaní serverom mi chýba Thumbnail náhľad na adresár obrázkov alebo aspoň vyskakovacie okná pre obrázok na ktorom postojím myškou. 2. obrovský problém pôvodného filebrowsera je použitie v aliasovaných doménach. A teda, keď doména ukazuje úplne inam. Ohromne komplikovane sa nastavuje absolutná a relatívna path pre filebrowser na týchto aliasovaných stránkach. 3. na serveri, kde má poskytovateľ webhostingu nastavený vyšší security mód, filebrowser vôbec nedokáže vytvoriť adresár ani súbor - všetko treba editovať cez ftp, alebo do kódu php na ohromné množstvo miest v pôvodnom kóde, treba pridať zmenu CHMOD aby vôbec fungoval. Upload obrázkov je jedna z najdôležitejších vecí pri front-endovom editovaní. A neskutočne ma potešila správa, že na tom pracujete v Ajaxe. Preto vám chcem zaželať mnoho úspechov pri programovaní a teším sa na váš produkt. PS: mám doma porobené mnohé preklady a css úpravy často používaných modulov. Kam ich môžem nahrať na vašu stránku aby bola moja práca aj pre ostatných? Názov: Re: 0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition Prispievateľ: admin Štvrtok, 13. September 2007 11:53 V užívateľskom menu (hore na stranke po kliknutí na "Užívateľ") je odkaz "Pridať súbor".
Názov: Re: 0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition Prispievateľ: tom Utorok, 20. November 2007 00:09 Mne chyba to ze niektore casti Jomla IE 1.0.13 nie su prelozene vobec a mam potom problem. Tak tiez ani help neni prelozeny. Inak drzim palce. O0
Názov: Re: 0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition Prispievateľ: Tibor Tóth Utorok, 20. November 2007 02:11 tom, vitaj na fóra.
JIE SK 1.0.0 nie je Joomla! (IE) 1.0.13, ergo nemôže byť z 13-ky tam nič preložené! :o Help prekladá akreditovaný prekladateľ. :) Názov: Re: 0.Článok: Úspešné Joomla! International Edition Prispievateľ: bambulko Štvrtok, 20. Marec 2008 12:30 aj ja by som mal zaujem o upload obrazkov z frontu. je to uz niekde k stiahnutiu?
diky
Joomla! Slovakia fórum | Poháňané SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |